Termeni si conditii de utilizare

Utilizarea site-ului www.fagaras-turism.ro implica acceptarea prezentelor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. UAT Fagaras isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune a Termenilor si Conditiilor poate fi citita oricand online accesand paginile site-ului.

Introducere
     Acest site este proprietatea fagaras-turism.ro. Site-ul este gazduit de serverele companiei EasyHost.com.

Copyright
    Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea fagaras-turism.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul fagaras-turism.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Legaturi
    fagaras-turism.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

Limitari ale responsabilitatilor
     fagaras-turism.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a acestui site. fagaras-turism.ro nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site se face pe propriul risc.

Securitatea datelor personale
     Informatiile din formularul de contact vor fi folosite de fagaras-turism.ro exclusiv pentru a va trimite un raspuns la solicitarea sau mesajul dumneavoastra.

Declinarea responsabilitatii
    Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, multe dintre ele fiind prelucrate digital.

Greseli de tiparire
    fagaras-turism.ro si partenerii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste texte, imagini etc.

Conditii legale
    www.fagaras-turism.ro functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale Statului Roman.

Dispute si conflicte
    Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.fagaras-turism.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre fagaras-turism.ro si vizitatori se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.